Trænger dine gulve til en opfriskning?
Så er der hjælp at hente hos din lokale gulvmand!
Kontakt Mit Nye Gulv i dag.

Gulvafslibning i København

Hos Mit Nye Gulv tilbyder vi vores kunder en alsidig gulvservice. Vi er en tømrervirksomhed, der har valgt at have gulvarbejde som vores fokusområde, og vi hjælper både privatkunder og erhvervskunder. Vi kan hjælpe dig med slibning af gulv og andre former for gulvbehandling. Vi hører gerne fra dig, hvis du efterspørger gulvafslibning i Valby, på Amager, på Frederiksberg eller ved Broerne. Vores kunder befinder sig overalt i Storkøbenhavn.

Slibning af trægulv eller slibning af parketgulv

Vi har maskinerne og kompetencerne til at slibe alle de former for gulve, der kan slibes. Når vi sliber dit gulv, er det vigtigt for os, at du får den rette vejledning. Behandling og vedligeholdelse er i høj grad med til at afgøre hvor mange år frem i tiden, du kan have glæde af det resultat, vi har skabt hos dig efter en gulvafslibning. Vi er altid parat til at vejlede dig, så du har de rigtige forudsætninger for at passe godt på dine nye gulve.

Hvorfor er det en god ide at slibe gulv?

Har du et trægulv i dit hus, kan du ikke undgå, at det med tiden vil blive slidt. Gulvet udsættes for slitage, når du går på det, og møbler kan sætte mærker på gulvet. Hvor lang tid der går, før gulvet trænger til en opfriskning, afhænger af hvor mange personer, der bor i husstanden, og hvor meget du er hjemme. Gulvet bliver misfarvet og mørkere, når det bliver slidt, men med en gulvafslibning kan vi få det til at se ud, som var det helt nyt.

Det er helt op til dig, om du gerne vil bevare gulvets oprindelige udseende, eller om du trænger til fornyelse. Vi hjælper dig gerne på vej og deler ud af vores viden, så du er i stand til at træffe en beslutning på et oplyst grundlag. Og vores gode råd er altid gratis.

Lad os give dig et tilbud på gulvafslibning

Har vi fanget din interesse? Du er velkommen til at kontakte os for mere information eller for at lave en aftale med os. Ring til os på telefon 42 75 40 26 eller skriv til os på mitnyegulv@gmail.com.

Yderemere

Der er noget specielt ved et nyslibet restaureret trægulv, der virkelig tilføjer dybde, liv og skønhed til et rum. Vi leverer professionel gulvafslibning som kan fjerne tidens ar og slitage fra trægulvets overflade og give gulvet dets naturlige udseende tilbage

Ved en gulvafslibning og gulvbehandling kan vi bringe dine gamle gulve til live eller give gulvet et nyt look og udseende.

Der er mange fordele ved at have trægulve i dit hjem. Trægulve er forholdsvis let at rengøre og pleje. Derudover er det meget holdbart, og det kan forblive i fremragende stand i meget lang tid.

Når det er sagt, kan trægulve begynde at se nedslidt over tid. Hvis din nuværende gulvbelægning ikke ser godt ud længere, bør du overveje at prøve gulvafslibning.

Korrekt gulvbehandling

En professionel og korrekt gulvbehandling kan få dine gulve til at se væsentligt nyere ud og samtidigt tone boligen eller rummet. Når gulve har været i dit hjem et stykke tid, vil de begynde at vise tegnene på deres alder. Skæren på træet kan være begyndt at falme og der er med stor sandsynlighed dannet ridser i enten træets eller behandlingens overflade. Gulvslibning kan hjælpe med at få dine gamle gulve til at se ud som om de er nye igen. De kan gøre dit gulv meget glattere og kan give det et mere elegant og mere attraktivt look. Ønsker du, at dit hjem havde mere naturlig belysning? Hvis du gør det, er gulvslibning bestemt noget du skal overveje. Efter at dit gulv er blevet slebet og behandlet med f.eks. lak, så er den nye lak med til at reflektere og fordele lys i rummet. Man kan naturligvis vælge til og fra når det kommer til gulvbehandling

Nedslidte gulve

Når der er mange ridser i dine trægulve, samler det mere støv. Dette betyder, at du bliver nødt til at feje dine gulve hyppigere. Men hvis du tager dig tid til at slibe disse ridser ud, kan du reducere den tid, du bruger på rengøring.

Hvis du har bemærket, at dine trægulve er mere beskidte, end de plejede at være, skal du muligvis tage gulvafslibning i betragtning som en løsning på problemet. Hvis du sliber dine gulve og slipper af med disse ridser, vil dine gulve have det samme rene og glatte look, som det plejede at gøre.

Bliv kontaktet

15 + 10 =

Hvad er gulvafslibning?
Gulafvslibning er processen med at fjerne de øverste overflader af et trægulv ved slibning med slibende materialer.

Det er snavs, ridser, små hakker og mindre misfarvninger som bliver fjernet. Mange gamle gulve slibes først efter at de foregående belægninger er afhøvlet. En afslibning er ikke blot et æstetisk tiltag. Man fjerner de gamle overfladebehandlinger, som er slidt ned eller beskadiget, og påfører ny beskyttelse. Ved afslibning, er det som regel 1-2 mm der bliver afslebet af gulvet.

Hvornår skal et gulv afslibes?
Hvis man har husdyr i huset så som store hunde med store kløer eller katte der bare elsker at kradse lakken, så er det en selvfølge at der vil forekomme ridser i lakken. Små børn kan også være forårsage ridser i lakken i det at de leger på gulvet med diverse kantede legetøj, eller at de blot taber ting på gulvet. Det vil være en god idé at får dette fikset af en fagmand snarest muligt. Hvis der er huller i lakken, kan vand trænge gennem og forårsage store skader, som i værste tilfælde kan kræve helt nyt gulv.
Hvor lang tid tager det er at afslibe et gulv?
Dette er der ikke noget rigtigt eller forkert svar på. Dette afhænge af flere faktorer, først og fremmest hvor mange m2 er det skal laves, i hvilken tilstand gulvet er i, hvilken efterbehandling gulvet skal have mm. En kvalificeret gæt for en lejlighed på 60m2 er 4-6 timer
Hvad koster det at få afslebet et gulv?
Alle vores priser kan ses på https://mitnyegulv.dk/priser/ . Du er dog velkommen til at ringe til os og fortælle os mere specifikt hvad du ønsker, så kan vi vende tilbage med et tilbud.
Kan man afslibe et gulv selv?
Både ja og nej. Man kan måske godt leje maskiner til gulvafslibning og slibe på egen hånd, men disse maskiner er ikke nemme at beherske og det kræver erfaring og viden til at bruge dem ordentligt. Det der kan ske ved at man selv afsliber gulv er at man beskadiger gulvet til en vis grad hvor store dele af gulvet skal udskiftes. Dette er sket før.
Hvor meget støver en gulvafslibning?
Dette er meget begrænset. Langt den største del af støvet under afslibningen suger maskinen automatisk. Hvad der resterer af støv på gulvet, tager vi os af. Der kan forekomme støv andre steder i huset/lejeligheden, men dette tørres af med en våd klud.

Din gulvmand på sjælland