Har din virksomhed brug for en professionel flyttepartner?
Kontakt Mit Nye Gulv i dag.

Gulvbehandling af trægulve i København

Trænger dine trægulve i hjemmet til at blive frisket op? Lad din lokale gulvekspert hjælpe dig.

Hos Mit Nye Gulv tager vi gerne et kig på dine trægulve og hjælper dig med gulvbehandling. Vi er eksperter i at friske dine gulve op, så du ikke behøver at udskifte dem for at få dine flotte gulve tilbage igen. Hvad enten du har en større eller en mindre opgave til os, kan vi tilbyde dig en professionel og holdbar løsning. Vi udfører gulvbehandling i hele Storkøbenhavn, og vi er den foretrukne gulvmand for kunder nær Amager, Frederiksberg, Valby og ved Broerne.

Vi udfører alle former for gulvbehandling

  • Ludbehandling af gulv
  • Oliering af gulv
  • Sæbebehandling af gulv
  • Lakering af trægulve
  • Øvrig behandling af trægulve

En gulvbehandling kan gøre underværker

Lige meget hvor slidt dit trægulv er, kan vi få det til at se flot ud igen. Er gulvet meget slidt, kan det være nødvendigt med en afhøvling af gulvet, og ellers kan en gulvafslibning også gøre meget for de fleste gulve. Når gulvet er blevet slebet ned eller høvlet af, behandler vi det med sæbe, lak eller olie. Alt afhængigt af hvilket udtryk, du gerne vil have frem, og hvilket gulv, du efterspørger.

Vi tager gerne en snak med dig om hvilket look, du gerne vil have, at dine gulve skal have. Der er stor forskel på en oliebehandling og en sæbebehandling, både når det kommer til udtryk og funktionalitet. Er det vigtigt for dig, at du har et gulv, der er nemt at holde, og som ikke tager imod snavs, kan olie eller lak være to gode bud. Et sæbebehandlet gulv er mere modtageligt over for skidt, men her får du til gengæld et andet og mere råt look.

Kontakt os – det er uforpligtende

Vil du gerne vide mere om vores priser på gulvbehandling? Eller har du spørgsmål til vores øvrige ydelser? Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller med henblik på et uforpligtende tilbud. Vi tager gerne et kig på dine gulve og udarbejder et tilbud til dig. Du kan få fat i os på telefon 42 75 40 26 eller skrive en e-mail til os på mitnyegulv@gmail.com. Vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt, når vi modtager din henvendelse.

Bliv kontaktet

10 + 2 =

Hvad er lakbehandling / lakering?

Lakering af gulv er at påføre et nyslibet gulv en beskyttelse i der holder i lang tid og som er meget nemt at vedligeholde. Et trægulv kan stå smukt i mange år, hvis man vedligeholder og behandler det rigtigt. Det gør man bedst med lak, der både beskytter, gi’r en pæn overflade og gør gulvene lettere at holde. Man kan lakere på både nye, afslebne og tidligere lakerede gulve. Dog skal man overveje hvorvidt man vil afslibe gulvet inden man påfører et nyt lag lak, da man senere måske ender med at skulle afhøvle gulvet.

 

lakering af trægulv pris

hvid lakering af trægulv

lakering af nyt trægulv

lakering af gamle trægulve

maling af trægulv flugger

Hvad er fordelene ved lakering af gulv?
Gulve med lak behandling er meget nemme at vedligeholde og kan holde til meget. Hvis der ikke er dybere ridser i lakken, er en ny lakering heller ikke nødvendig da man kan nøjes med en polering.

.

Hvilke typer eller farver eller lak kan man få?
Der er to typer lak man kan få, hvidpigmenteret og naturlig lak. Man kan både få lak, der giver en blank overflade og lak, der blot lægger sig som en næsten usynlig hinde på træet. Det er graden af glans, der afgør, hvor meget gulvet kommer til at skinne, og den beskrives med tal fra 1-100. 0 er hel mat og 100 er hel blank.
Hvor lang tid holder lakerede gulve?
Dette er afhængigt af hvordan man behandler gulvet. Lakerede gulve er som regel meget holdbare og kan holde i mange, hvis man undgå dybe ridser i lakken.
Hvor tit skal jeg vaske lakerede gulve?
Der er ikke den store videnskab her. Man skal vaske gulvet når det er blevet snavset eller når det er blevet tid til den regelmæssige rengøring.
Hvordan vedligeholder man lakerede gulve?
Som nævnt er de lakerede gulve meget holdbare og kræver ikke den store vedligeholdelse. Man skal blot passe på dybe ridser. Ud over det kan man roligt sove med et lakeret gulv.
Hvad er ludbehandling?
Lud anvendes til ludbehandling af ufærdige eller nyslibede indvendige træværk, dvs. gulv, trapper, møbler og paneler. Ludbehandlingen forhindrer træet i at blive gult og forøger trækornet, som skaber en farvet vaskeffekt, afhængigt af den valgte farve. Der findes 2 forskellige lud typer som hver især har sine specielle egenskaber: Nåletræslud som bedst egner til fyr, gran, oregonpine og pitchpine. Så er der løvtræslud som bedst egner sig til bøg og ask
Hvad kan man behandle med lud?

Man kan behandle diverse træoverflader med lud. Det kan være f.eks.
Ludbehandling af trægulv

Ludbehandling af loft

Ludbehandling af fyrtræ

Ludbehandling af møbler

Hvad er fordelene ved ludbehandling?
Ludbehandling er den billigste af efterbehandlingerne og den nemmeste at vedligeholde. Hvis gulvet bliver snavset kan det vaskes af med sæbe. Dog skal man også være opmærksom på at lud alene også er den skrøbeligste efterbehandling. For at opnå en højere grad af beskyttelse af gulvet, er det en god idé med lak, olie eller maling over luden.
Hvornår kan jeg bruge gulvet efter en ludbehandling?
Efter der påført det sidste lag af efterbehandlingen, er det en god idé at lade gulvet tørre i de næste 6-8 timer. Efterfølgende kan gulvet betrædes barfodet eller med sokker. Da gulvet stadig er blødt, skal man vente ca.20-24 timer inden man stiller møbler på gulvet. Dette gælder for alle efterbehandlinger.
Hvilke typer lud kan man får?

Det er meget nemt at svare på, hvid lud og naturlig lud (også kaldt nåletræslud og hårdttræslud). De har samme funktion og samme effekt. Forskellen ligger i farven.

Hvor lang tid holder ludbehandlede gulve?
Dette afhænger af hvordan man behandler gulvet. Hvis man behandler gulvet pænt og vedligeholder det regelmæssigt kan det holde i flere år. Når man siger ”behandle gulvet pænt” så betyder at man ikke betræder det med udendørs sko, skrabende hunde og katte har begrænset adgang til det osv.
Hvordan vedligeholder man ludbehandlede gulve?
Hvis et nyt ludbehandlet gulv ikke er blevet efterbehandlet med lak eller olie, så er sæbeopløsning den eneste løsning. Det kræver en ordentlig gang knofedt og hårdt arbejde da sæben skal tvinges ned i det ludbehandlede gulv. Dette gentages 4-5 gange.  Når det så er sagt, så er hyppig støvsugning den bedste forebyggelse mod skader i luden. Smuds og snavs kan blive trådt ind i gulvet og skabe dybe ridser.

Brug aldrig: sulfo, ammoniakbaseret rengøringsmiddel eller brun sæbe til rengøring. Det vil opløse sæben, og brun sæbe giver en brun misfarvning.

Din gulvmand på sjælland