Mit Nye Gulv

Vi ordner gulvet!

Gulvservice i København

Gulvservice i København og Amager

Din lokale specialist i gulvbehandling garanterer dig en holdbar kvalitetsløsning.

Mit Nye Gulv er en tømrervirksomhed, der har specialiseret sig i gulvservice i København. Du kan komme til os med en forespørgsel på alle former for gulvbehandling, og vi leverer et uforpligtende tilbud på en professionel løsning. Vores kunder består af private såvel som erhvervsdrivende. Søger du en kompetent samarbejdspartner til at udføre gulvservice i hele København så skal du vælge Mit Nye Gulv.

Gulvafslibning i København

Speacialister i gulvafslbning og gulvbehandling som kan rykke ud med kort varsel til gode priser.

Ved hjælp af moderne udstyr, kan vores meget erfarne håndværkere  tilbyde tjenester såsom slibning og lakering. Vores 8 “og 12” tromme, europæiske båndslibemaskiner, kant- og buffermaskiner er alle dynamisk afbalancerede og understøtter opgraderede vakuumsystemer. Disse maskiner sikrer omhyggelig forberedelse af dit trægulv, mens de også opretholder det blotte minimum af støv.

Bliv kontaktet

9 + 11 =

Vi kan som din gulvmand klare

Gulvservice ved nybyg eller renovering

Når du bygger et nyt hus eller er i gang med en renovering, skal du beslutte dig for, hvordan dine gulve skal se ud. Har du brug for rådgivning i processen, deler vi gerne ud af vores faglige viden og know-how. Vi påtager os gerne større projekter såvel som mindre opgaver, hvor du er med i hele processen. Hvad enten du gerne vil have givet alle dine gulve en tur, eller det blot er et enkelt, der trænger, giver vi gerne et tilbud på gulvservice.

Kvalitetsløsninger er vores varemærke

Vi har ikke bare fokus på at levere en gulvservice, der lever op til dine behov og ønsker. Vi vægter højt at skabe resultater, der er holdbare og kan holde mange år frem i tiden. For at du kan få det bedste ud af dine gulve, efter vi har været inde over, er det nødvendigt, at du ved, hvordan du skal behandle gulvene. Så fter at have ordnet dine gulve vil vi gerne sikre os, at du har kendskab til, hvordan du bedst vedligeholder de nye gulve. Derfor vejleder vi altid om vedligeholdelse, inden vi afslutter en opgave.

Vil du gerne have en pris på gulvservice?

Hvis du gerne vil have os til at se på dine gulve, sender vi en gulvmand hen til dig. Vi laver altid gerne et uforpligtende tilbud til dig, inden vi påbegynder en opgave. Hvorvidt du har spørgsmål til gulvafslibning priser København, pris måling pr m2  eller blot  gulvafslibning pris, så har vi et tilbud til dig. Ring til os på telefon 42 75 40 26 eller skriv til os på mitnyegulv@gmail.com, så vi kan få en aftale i stand. Har du spørgsmål til vores ydelser eller priser, er du også velkommen til at henvende dig. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvad er gulvafhøvling?
Gulvafhøvling benyttes primært ved gamle, skæve og nedslidte gulve. Afslibning, som normalt sliber 1-2 mm af gulvet, er ved disse gulve ikke nok. Afhøvling tager det grove arbejde ved at fjerne 3-5 mm gulvet for at udligne gulvet. En afhøvlingsmaskine benytter knive frem for sandpapir for at udligne gulvet. Afslibning er det næste skridt i processen til et flot gulv.
Hvornår skal et gulv afhøvles?
Et gulv skal afhøvles når det er blevet helt gulligt og der ikke er spor af det oprinde t gulv skal afhøvles når det er blevet helt gulligt o lige gulv. Det samme gælder hvis der er mange synlige ujævnheder på gulvet. Dette er oftest tilfældet på gamle trægulve eller trægulve der bliver betrådt med fodtøj. Gulve der bliver betrådt med fodtøj, bliver det oprindeliges gulv efterbehandling meget hurtigt beskadiget og derved trænger snavs og smuds ind i gulvet. For at fjerne dette lag, kræver det en afhøvling hvor gulvets øverste 4-5mm bliver fjernet.
Hvor lang tid tager en gulvafhøvling?
Dette er der ikke noget rigtigt eller forkert svar på. Dette afhænge af flere faktorer, først og fremmest hvor mange m2 er det skal laves, i hvilken tilstand gulvet er i, hvilken efterbehandling gulvet skal have mm. En kvalificeret gæt for en lejlighed på 60m2 er 4-6 timer.
Hvad koster en afhøvling af gulv?
Alle vores priser kan ses på https://mitnyegulv.dk/priser/ . Du er dog velkommen til at ringe til os og fortælle os mere specifikt hvad du ønsker, så kan vi vende tilbage med et tilbud.
Kan man afhøvle et gulv selv?
Det er det samme som gulvafslibning, både ja og nej. Man kan måske godt leje maskiner til gulvafhøvling, men disse maskiner er ikke nemme at beherske og det kræver erfaring og viden til at bruge dem ordentligt. Dette gør sig ekstra gældende ved afhøvlingsmaskiner, da disse bruger knive og har meget nemmere ved at beskadige gulvet ved forkert brug.
Hvor meget støver en afhøvling af gulv?
Dette er meget begrænset. Langt den største del af støvet under afhøvlingen suger maskinen automatisk. Hvad der resterer af støv på gulvet, tager vi os af. Der kan forekomme støv andre steder i huset/lejeligheden, men dette tørres af med en våd klud.
Hvad er oliebehandling af gulv?
Oliebehandling af trægulve kommer i forskellige former og er en god måde at sikre, at dit træ er beskyttet, men samtidig at det ser naturligt ud. Det er en meget effektiv måde at behandle trægulve på i det at olien trænger effektivt ind i træet og beskytter overfladen af gulvet for imod skader, samtidig med at den holder træet i sin optimale tilstand. Oliebehandling af trægulve er ikke kun en attraktiv måde at beskytte dit gulv på, i de nogle tilfælde er det også en nem at anvende løsning.
Hvad er fordelene ved olierede gulve?
Oliebehandlede gulve er noget nemmere at ”lappe”. På de steder hvor der er synlig slitage kan man påføre plejende olie for at får det til at se pænt ud igen. Det skal tilføjes at oliebehandlede gulve er meget flotte! Man skal være opmærksom på at oliebehandlede gulve ikke har et beskyttende lag, og derfor er meget følsomme for skidt og snavs.
Hvad kan man behandle med olie?

Man kan med fordel benytte oliebehandling ved f.eks.:
Oliebehandling af trægulve 

Oliebehandling af træterasse

Oliebehandling af bordplade

Oliebehandling af egetræ

Oliebehandling af gulv

Oliebehandling af træ

Hvordan vedligeholder man olierede gulve?
Som nævnt er oliebehandlede gulve meget sårbare og skal derfor passes ekstra meget på ved rengøring. Brug en kost med bløde børster til at feje gulvet og en blid støvsuger. Hvis gulvet skal vaskes så skal det gøres med oliesæbe.
Hvor lang tid holder olierede gulve?
Et olieret gulv holder som regel 4-6 år, afhængigt af brug. Dette forudsætter regelmæssige påføringer af olie på de steder hvor der man kan se misfarvninger.
Hvornår kan man bruge gulvet efter oliebehandling?
Bare for en sikkerheds skyld bør gulvet ikke bruges i de første 24 timer. Hvis det absolut er nødvendigt at træde på gulvet, så er det tidligst 8 timer efter påført olie og kun iført sokker.
Hvilken slags eller type olie kan man få?
Man kan olie i flere farver og varianter, det er et spørgsmål om smag og behag.

Din gulvmand på sjælland